Ervaringen

Lotte van Breinvoeding heeft een echt luisterend oor.

Met allerlei technieken, tips en trucs geeft ze houvast.

Ze legt uit, maakt dingen inzichtelijk, zowel door simpele tekeningen
als door verschillende metingen.

Je ziet dan letterlijk de bevestiging voor je, hoe jij jezelf van binnen voelt, bizar en fijn tegelijkertijd.

Om vervolgens de volgende stappen te krijgen, dan kan je denken aan hertz muziek, boeken, ondersteuning voor je immuunsysteem, meditaties, maar bovenal hoop dat het goed komt.

Hoera voor Lotte

Janny, 54 jaar

Sinds ik bij Lotte kom voor neurofeedback voel ik me rustiger in mijn hoofd. Ik ben minder snel boos. Ook slaap ik sneller en beter. Ik word iedere dag uitgerust wakker!
Ik kan beter voor mezelf kiezen in plaats van dat ik altijd doe wat de ander graag wil!

Julia, 10 jaar

Ik ben erg goed geholpen met de neurofeedback trainingen bij Lotte. Ik ben hier vrij nuchter aan gestart maar begon tot mijn verbazing al vanaf een aantal sessies kleine veranderingen te merken.

Van een betere emotionele balans en meer energie, tot een ontspannen fysieke gesteldheid. De veranderingen zijn subtiel maar goed merkbaar!

Man, 33 jaar

Onze zoon met autisme heeft veel baat de bij neurofeedback training van Lotte. Hij was altijd erg druk, maakte veel lawaai en was moeilijk stuurbaar.

Hij is nu, na een aantal trainingen, merkbaar rustiger en slaapt beter. Het valt op dat het heel veel verbeterd is sinds wij de training gestart zijn.

Ik merk heel sterk dat hij ook sociaal er een stuk op vooruit gaat, dingen beter begrijpt en steeds meer rekening houdt met anderen.

Lotte zelf is erg lief met Brody (6 jaar) en weet precies hoe ze met hem om moet gaan. Brody heeft altijd zin om weer naar haar toe te gaan.

Ik ben erg dankbaar en zou het iedereen aanraden.

Roxanne Waernes

Lotte heb ik leren kennen in mijn zoektocht naar vervolgstappen bij het herstellen van burn-out.

Ik was nieuwsgierig naar haar neurofeedback training. Vanaf het eerste moment voelde ik mij op mijn gemak bij Lotte. De training brengt mij helderheid in mijn hoofd en ook krijg ik steeds meer energie.

Behalve de training ben ik ook altijd heel blij met de gesprekken met Lotte. Ze geeft hele fijne tips over onder andere voeding en boeken.

De ‘sessies’ bij Lotte doen mij veel goed. Eerst ging ik elke week, nu ga ik 1x per 2 maanden, om ‘op te laden’.

Lotte, dankjewel!

Nathalie, 51 jaar

Tijdens het diepste dal van mijn burn-out ben ik in contact gekomen met Lotte. Het eerste gesprek gaf mij direct een goed gevoel. Lotte is begripvol, biedt een luisterend oor en diverse (praktische) tips.

De neurofeedback was voor mij onbekend, maar ik was erg nieuwsgierig naar de te behalen verbetering. Doordat ik de neurofeedback kon huren, heb ik thuis kunnen trainen. De eerste periode was erg intensief; extra vermoeid en het stimuleerde mijn brein om continue te verwerken. Ook
hierin ben ik ondersteund door Lotte en hebben we samen gekeken naar oplossingen om het trainen aangenamer te maken.

De eerste verbeteringen traden op tijdens het trainen; het lukte steeds beter
continue aanwezige gedachtes naar de achtergrond te krijgen, stukje voor stukje kon ik mij beter concentreren en ook de dagelijkse paniekaanvallen kregen een ander beloop.

Inmiddels zijn we een aantal maanden verder en merk ik dat de neurofeedback absoluut geholpen heeft; rustiger en lichter in mijn hoofd, ik reageer positiever op onverwachte veranderingen in mijn omgeving en ik kom emotioneel steeds beter in balans! Want ook na het intensieve trainen, merk ik dat het resultaat van de neurofeedback door ebt.

Lotte gaf mij vertrouwen en houvast toen ik het zelf even niet zag. Nogmaals enorm bedankt!

Joyce, 26 jaar

Ik kwam bij Lotte omdat ik onverklaarbaar steeds meer aankwam. Alles was al nagekeken met bloedonderzoek en echo’s. Ik had veel last van brandend maagzuur, wat niet uitzonderlijk is op mijn leeftijd (74) en ik gebruikte daarvoor medicijnen van de huisarts.

Lotte ontdekte, dat deze medicijnen als bijwerking gewichtstoename hebben, wat ik zelf niet in de bijsluiter had zien staan. Er blijkt een prima alternatief te zijn zonder bijwerkingen.

Ik vind het contact met Lotte heel prettig, ze luistert echt en denkt mee. Ik ben hier echt blij mee.

Ineke, 74 jaar

Het na effect van een training voelt heel fijn. Ik voel me aanzienlijk lichter met meer ‘blauwe lucht’ in mijn hoofd.

Vrouw, 43 jaar

Op zoek naar een fijne behandelmethode vanwege mijn burn-out terecht gekomen bij Lotte.
Neurofeedback training voelde gelijk goed. Na de behandeling had en heb ik een opgelucht en vrij gevoel. Na een paar behandelingen was het kantelpunt en deed het me nog meer goed.

Lotte is een heel fijn mens! Met aandacht luisterend en goede tips als “huiswerk”. Ik ben blij dat ik de stap genomen heb om de breinvoeding
te gaan doen en blijf het doen!

Gabriella, 49 jaar

Vanaf het moment dat ik Lotte sprak door de telefoon, voelde ik al dat het goed zat. Ik was op zoek naar iemand die me een duwtje kon geven de goede kant op!

Ik had burn-out gerelateerde klachten en stond op een kruispunt. Lotte heeft me letterlijk bij de hand gepakt en samen met mij de juiste weg bewandeld. Niet achterom kijken, maar vooruit! Wat lukt er allemaal wel Ipv wat kan ik niet meer!

Neurofeedback is een hele fijne ondersteuning. Iedere training voelt weer anders. Ik voel me daarna eigenlijk altijd heel ontspannen. En na iedere training komt er meer ruimte in m’n hoofd! Het slapen gaat beter! Ik leer steeds beter voor mezelf zorgen. De woorden ZELFLIEFDE en ZELFZORG zijn steeds meer eigen geworden. En hoe fijn is het om hulp te kunnen vragen als het even niet gaat!

Ik vind de neurofeedback zo fijn, dat ik het als een maandelijks terugkerend uitje heb ingepland. Ook dat is zelfzorg😉
Lotte is niet te omschrijven in woorden! Zo blij met haar kennis en hoe ze is! Ze was de juiste persoon op het juiste moment en ben haar daar nog dagelijks dankbaar voor!
Eveline, 43 jaar

Neurofeedback heeft een goed effect gehad op mij.

Ik ben veel rustiger in mijn gedachten en ik voel minder stress.

Ook zijn mijn angstgedachten verbeterd. Als ik dreig in paniek te raken, kan ik gemakkelijker ‘omdenken’.

Ik zal het mensen zeker aanraden.

Lotte luistert heel goed naar waar de problemen zitten en geeft eye openers en veel goede tips mee.

Paulina, 59 jaar

Ik was best sceptisch over neurofeedback toen ik met de trainingen begon, maar was ook erg nieuwsgierig en voelde dat het goed voor me zou zijn.

Na 7 trainingen merkte ik echt wat. Minder angstige gedachten, mijn lichaam voelt meer ontspannen. En ik kan beter omgaan met de prikkels om mij heen. Heerlijk!

Vrouw, 31 jaar

Ik vind de neurofeedback training ontzettend fijn. Het is niet alleen heerlijk, maar ook nog eens diep ontspannend.

Na een aantal sessies kan ik gewoon heel goed ontspannen. Het helpt ook in het dagelijks leven. Door de training word je bewust van wat je doet.

Bij mij heeft het effect op dat ik mij minder laat afleiden door de dingen om me heen. Ook mijn angst voor spinnen is aan het afnemen. Hopelijk verdwijnt deze helemaal. De tijd zal het leren.

Ook voel ik mij zeer op mijn gemak bij Lotte en dat vind ik zelf zeer belangrijk.

Marina, 47 jaar

Ik ga er elke keer blij, licht en met goede voornemens weg. Het gesprek voorafgaande, vind ik heel ontspannend. 

Margot, 70 jaar

Ik voel me ontspannen na neurofeedback. En ik vind het leuk om een filmpje zo te mogen kijken. 

Fenne, 7 jaar

Al een tijdje zit ik in het herstel van een burn-out en ik had het gevoel dat ik een zetje nodig had om weer een stap vooruit te komen (ik zat in een negatieve spiraal en werd er onzeker door) en om beter te kunnen slapen.

 Ik heb een maand het neurofeedback systeem gehuurd en het heeft me heel goed gedaan!

De eerste twee weken waren best pittig; ik was heel moe na de trainingen. Maar daarna begon ik veel meer energie te krijgen, voel ik me nu vrolijker, kan ik weer meer ondernemen, me langer concentreren en ben ik minder gevoelig voor de prikkels van mijn kinderen om me heen.

Ik ben heel blij dat ik deze stap heb gezet!

Anoek, 38 jaar

Praktijk Breinvoeding Soest
Veenbesstraat 772
3765 BZ
Soest

Locatie Amsterdam
Kabelweg 57
1014 BA Amsterdam
6e etage, rechtsaf uit de lift