Huren van een neurofeedback systeem

Huren van een neurofeedback systeem

Het is ook mogelijk om bij Breinvoeding een neurofeedback systeem van NeurOptimal te huren. Dit is hetzelfde systeem als ik gebruik voor de trainingen bij mij in de praktijk.

Bij mij in de praktijk in Soest of Amsterdam leer ik je hoe je bij jezelf de sensoren op je hoofd en oren bevestigt en hoe het systeem werkt. Daarna kun je thuis, in je eigen omgeving, gaan trainen.

Ik verhuur een systeem waarmee je onbeperkt kunt trainen. Je kunt dus naast jezelf, ook andere (gezinsleden) trainen. Tijdens de verhuur periode ben ik bereikbaar voor vragen en hebben we, waar wenselijk voor jou, regelmatig even via telefoon, mail of app contact over je voortgang.

Voor wie?

Het neurofeedback systeem wordt vaak gehuurd door mensen die aan het herstellen zijn van overspannenheid of burn-out en die het te belastend en prikkelgevoelig vinden om naar mijn praktijk ruimte te komen.

Maar ook mensen met kleine kinderen, voor wie het lastiger is een afspraak in te plannen omdat er dan ook eerst oppas nodig is. En een veel voorkomende, en kostenbesparende, reden om verhuur te overwegen is als je met meerdere personen uit een gezin neurofeedback toepast. Maar ook werkende ouders die naar Breinvoeding komen voor neurofeedback voor 1 van hun kinderen en waar het maken van een afspraak lastig in te plannen is in het gezinsschema.

En tot slot; ondernemers, artiesten en topsporters die hun volledige potentieel willen benutten en hun brein een aantal weken dagelijks of meerdere keren per week, willen trainen met neurofeedback.

Het is ook mogelijk om als bedrijf neurofeedback trainingen aan te bieden aan je managers en medewerkers.

De voorwaarden en afspraken rondom huur en gebruik zijn verwoord in een overeenkomst. Deze ontvang je via de mail. De tarieven voor het huren van een systeem kun je hier zien.

 

Praktijk Breinvoeding Soest
Veenbesstraat 772
3765 BZ
Soest

Locatie Amsterdam
Zekeringstraat 32c
1014 BS Amsterdam
2e etage, er is een lift