Zij gingen je voor

Reviews

When I first came to you, I wanted to wrap up my journey of self-discovery and anxiety management. Your guidance has been pivotal in helping me navigate through this journey.

The personalised attention and the strategies you provided have not only addressed my initial concerns but have also equipped me with tools for future challenges.

Your approach was always constructive and positive, and the environment you created was both welcoming and nurturing.

It’s one thing to seek help, but another to find someone who truly understands and empathises with your situation. That’s what sets you apart.

The progress I’ve made is a testament to your expertise and your genuine care for those you work with.

I am deeply grateful for your support and would highly recommend your services to anyone in need of guidance.

Thank you for everything!

Carla, 35 jaar

Lotte is een van de meest inspirerende personen die ik in tijden ben tegengekomen. Zij was precies de persoon die ik op dit punt in mijn leven nodig had. Haar kennis en betrokkenheid zijn goud waard.

Ze analyseert snel en zorgvuldig, weet de juiste handvatten aan te reiken die passen bij de persoon. Ze leerde mij dat er geen weg is van ´moeten´, alleen van ´willen´.

Zij zet je brein aan om de route naar een beter, gezonder en gebalanceerder leven terug te kunnen vinden, mocht je die even zijn kwijtgeraakt.

De interactie in de gesprekken met Lotte hebben daar in grote mate aan bijgedragen. Ze láát je niet alleen vertellen, maar vertelt zelf ook. Dat levert mooie inzichten op, en stof tot nadenken.

De neurofeedback was voor mij iets volstrekt nieuws. Ik wist niet wat ik ervan kon verwachten en was aanvankelijk wat sceptisch over wat het me zou opleveren.

Inmiddels weet ik zeker dat deze sessies hebben bijgedragen aan een betere balans tussen ratio en gevoel in mijn brein.


Ik noemde het na mijn eerste ontmoeting een toevalstreffer dat Lotte op mijn pad kwam, maar inmiddels denk ik dat het lot het zo bepaald heeft.

José, 39 jaar

´De combinatie van neurofeedback en gesprekken met Lotte hebben mij erg geholpen om me blijvend mentaal beter te voelen.

Daarnaast heb ik veel gehad aan haar adviezen op het gebied van suppletie om mijn darmziekte onder controle te krijgen.

Ik kan haar deskundige hulp dus op zowel fysiek als mentaal gebied aanbevelen!!’

Kirsten, 36 jaar

´Ik ben bij Lotte terecht gekomen omdat ik al een aantal jaren gebukt ging onder burn-out klachten die de reguliere geneeskunde alleen met medicijnen probeerde te onderdrukken.

Met Lotte heb ik gewerkt aan de geestelijke ‘kant van het verhaal’. Door de fijne gesprekken met Lotte en de heerlijk ontspannen breintraining, voel ik mij beter dan ik me in jaren gevoeld heb!’

Sandra, 55 jaar

Ik ben een vrouw van 52 jaar en woon nu ruim 10 jaar in het buitenland. Al enkele jaren worstelde ik met mijn “geluksgevoel”.

Een paar keer per jaar viel ik in een diep donker gat
wat elk jaar dieper en donkerder werd en waar ik steeds moeilijker uitkwam.

Ik liep steeds meer te malen en de gedachten werden steeds zwaarder. Ik draaide in cirkeltjes rond. Ook mijn angsten en behoefte aan controle werd steeds sterker.

Ik gaf de winter, hormonen en de emigratie de schuld en wist niet hoe het op te lossen behalve dan dat ik “vluchtgedrag” kreeg. Ik wilde terug naar Nederland en weg uit mijn huwelijk.

Na elke crisis werd er goed gesproken en zag ik het weer zitten. Tot ik weer een nieuwe bui kreeg en weer in een zwart gat zakte. Het overkwam me eigenlijk elke keer. Ik had er zelf niet veel in te sturen. Tijd voor verandering, want hier gingen ik en mijn man allebei aan kapot.

Ik kreeg van een goede vriend een tip over neurofeedback. Heb me wat ingelezen. Kon eigenlijk geen nadelen vinden, behalve dan dat het mogelijk niet zou werken.

Ik heb van Lotte 2 weken lang haar machine mogen huren en heb zonder enige verwachting te hebben elke dag 1 of 2 sessies gevolgd. Dat was prima thuis te doen.

Het heeft me enorm geholpen. Ik ben nu 6 maanden verder en ben veel stabieler. Ik ben erg goed de winter doorgekomen. Ik loop niet meer te malen, maak me veel minder zorgen en laat alles veel makkelijker van me afglijden.

Ik lach meer, voel me veel gelukkiger en ervaar veel meer lucht en ruimte in mijn hoofd. Ik ben ook veel liever voor mezelf; ik leg de lat veel lager waardoor ik veel minder druk ervaar. Erg prettig!

Het lijkt blijvend want het is nu al die tijd al erg stabiel. Ik (en mijn man) zijn erg blij met de verandering.

Ik zou het iedereen aanraden die wat met zichzelf in de knoop zit.

Ellen, 50 jaar

Ik voelde me al een tijd niet goed en de huisarts kon mij hier voor mijn gevoel niet goed in begeleiden.

Via een kennis kreeg ik contact met Lotte. Nadat ik bij Lotte ben geweest voor voedings- en supplementenadvies, bemerkte ik na enkele weken minder vermoeidheid, was minder prikkelbaar en had weer zin om van alles te ondernemen.

Ongeveer een half jaar later heb ik mijn bloedwaardes weer bij de huisarts laten meten en zij was verbaasd over hoe deze enorm waren verbetert!

Ik heb voor die tijd nooit supplementen genomen en was er ook niet echt voorstander van, maar ik merk nu hoe ze mijn lijf en geest enorm goed ondersteunen!

Ik ben echt blij dat ik deze stap heb genomen. Had ik het maar jaren eerder gedaan.

Bedankt Lotte!

Gerard, 64 jaar

 

Ik had gelezen dat het mogelijk is om je brein te trainen om nieuwe wegen aan te maken. Dat leek mij wel wat, aangezien ik merkte dat ik best heftig kon reageren op stressvolle situaties en dit voor mijn gevoel een soort ritueel was waar ik wel wat aan wilde veranderen.

Na een sessie neurofeedback bij Lotte gedaan te hebben, was ik benieuwd wat meerdere sessies mij op zouden leveren. Ik heb dus het neurofeedback-apparaat gehuurd en ben thuis gaan trainen.

Al vrij snel merkte ik resultaat. Als er nu iets gebeurt wat niet leuk is, blijft het negatieve gevoel daarover minder lang hangen dan eerst en kan ik er sneller van herstellen.

De stress is er nog wel, maar deze neemt minder plek in. Ik heb dus meer ruimte gekregen voor andere dingen.

Heel fijn!

Marieke, 45 jaar

Lotte van Breinvoeding heeft een echt luisterend oor.

Met allerlei technieken, tips en trucs geeft ze houvast.

Ze legt uit, maakt dingen inzichtelijk, zowel door simpele tekeningen
als door verschillende metingen.

Je ziet dan letterlijk de bevestiging voor je, hoe jij jezelf van binnen voelt, bizar en fijn tegelijkertijd.

Om vervolgens de volgende stappen te krijgen, dan kan je denken aan hertz muziek, boeken, ondersteuning voor je immuunsysteem, meditaties, maar bovenal hoop dat het goed komt.

Hoera voor Lotte

Janny, 54 jaar

Sinds ik bij Lotte kom voor neurofeedback voel ik me rustiger in mijn hoofd. Ik ben minder snel boos. Ook slaap ik sneller en beter. Ik word iedere dag uitgerust wakker!
Ik kan beter voor mezelf kiezen in plaats van dat ik altijd doe wat de ander graag wil!

Julia, 10 jaar

Neurofeedback heeft een goed effect gehad op mij.

Ik ben veel rustiger in mijn gedachten en ik voel minder stress.

Ook zijn mijn angstgedachten verbeterd. Als ik dreig in paniek te raken, kan ik gemakkelijker ‘omdenken’.

Ik zal het mensen zeker aanraden.

Lotte luistert heel goed naar waar de problemen zitten en geeft eye openers en veel goede tips mee.

Paulina, 59 jaar

Toen ik bij Lotte kwam ging het niet goed met mij. Na het stoppen met antidepressiva werd ik aan de lopende band (om de maand) depressief en zag ik het leven niet meer zitten.

Sinds ik 8 maanden geleden ben begonnen met neurofeedback heb ik me niet meer (heel erg) depressief gevoeld. Ook ben ik in alle aspecten van mijn leven stabieler en heb ik er vertrouwen in dat het nog beter gaat worden.

 

Janna, 35 jaar

Ik kwam bij Lotte als een professioneel piekeraar, een beroep wat mij al lange tijd helemaal gek maakte.

Lotte heeft me hiermee geholpen door mij veel inzichten te bieden in wie ik ben, hoe ik reageer op dingen en wat ik wil.

Ook leerde ze me technieken om beter met het piekeren om te gaan.

Ik ga altijd met plezier naar Lotte toe, al is het niet altijd makkelijk, en ga altijd met een rustig en opgeruimd hoofd weer naar huis.

In plaats van professioneel piekeraar ben ik nu amateur piekeraar en ga met dank aan Lotte een stuk fijner door het leven! 

 

Pepijn, 19 jaar

 

Lotte was al een bekende voor me, toen ik haar vroeg of ze me zou willen helpen. Ik was op dat moment volledig vastgelopen in mijn leven. Helemaal opgebrand en lichamelijke klachten. Niets leek meer te kloppen in mijn leven. Ik was de verbinding met mezelf volledig kwijt. Ik was wanhopig. Ik had nu hulp nodig!

Gelukkig heeft Lotte de deur voor mij open gezet. Zij was bereid om snel met me in gesprek te gaan. Ze creëerde tijdens de gesprekken een hierbij voor mij veilige omgeving, waarin ik zonder belemmering mijn verhaal aan haar wilde en kon vertellen.

Lotte is doortastend en zag meteen een aantal aanknopingspunten om mee aan de lag te gaan, zowel op het punt van mijn fysieke als mijn mentale (on)gezondheid.

Lotte heeft mijn blik enorm verruimd door haar eigen ervaringen onderdeel te laten zijn van de gesprekken.

Haar enorme kennis en ervaringsdeskundigheid zijn hierin voor mij ook van grote waarde geweest. Een ander sterk punt van Lotte is dat ze heel goed het bereik van haar eigen specialisme kent en daarbij goed op de hoogte is van de waarde van (vervolg) begeleiding door zowel de reguliere als de alternatieve zorg.

Ik heb de begeleiding door Lotte ervaren als een deur die voor me open is gezet. Zij heeft me bewust gemaakt van de verbinding tussen hoofd en lijf en me kennis laten maken met een voor mij hele nieuwe wereld die mij nog steeds helpt om meer in verbinding met mezelf te komen– wat wil je ten diepste – wat geeft je levensenergie.

Op het moment waarop ik deze review schrijf ben ik blij om te voelen dat ik mijn levensenergie heb teruggevonden. De reis was en is af en toe heftig.

Lotte durfde me in mijn ongemak van het  ‘even niet weten’ te laten en me te laten vertrouwen dat ik de voor mij passende weg zou gaan bewandelen. Zonder haar was ik niet waar ik nu ben. Ik ben haar daar heel erg dankbaar voor!

 

Halbe, 40 jaar

 

Ik ben bij Lotte terecht gekomen nadat ik wederom last kreeg van depressieve gedachten en uitingen. Maar ook omdat ik meer in balans wilde komen wat betreft voeding.

Aangezien ik ervan overtuigd ben dat bepaalde voedingsstoffen zijn uitwerking hebben op het lichaam, maar ik wist door de bomen het bos niet meer hoe ik dit het beste voor mijn lijf zou kunnen toepassen.

Toen ik op de website van Lotte terecht kwam en las over neurofeedback (en orthomoleculaire therapie) sprak het me gelijk aan. De neurofeedback vond ik echter wat vaag en bijna te mooi om waar te zijn.

Maar na een paar trainingen, waarbij ik me gelijk op mijn gemak voelde en fijne tips + neurofeedback ontving, merkte ik echt verbetering in mijn gemoedstoestand. Ik vroeg Lotte: ‘is het dan echt zo simpel?’ en ja, dat is het.

Het heeft natuurlijk ook wat van mijzelf gevraagd maar de fijne benadering van Lotte en haar deskundigheid in combinatie met de therapie die zij aanbiedt, heeft hierbij een zeer grote invloed gehad. En nog steeds.

Ik zou het iedereen aanraden om met zo’n fijne therapeute in contact te komen, om op deze manier ook meer in contact te komen met jezelf.

Lotte, ik wil je heel erg bedanken voor het mooie mens dat je bent maar vooral de waardevolle dingen die je voor anderen doet.

 

Vera, 28 jaar

 

Onze dochter van 12 kan behoorlijk onzeker zijn. En de dingen die haar dwars zitten zo groot maken dat het haar echt in de weg zit. Mentaal én fysiek.

Met de stap naar de middelbare school aanstaande leek het ons wijs om daar wat externe hulp bij te vragen. Via via zijn we bij Lotte terecht gekomen.
De combinatie van neurofeedback en de ondersteunende praktische tips en vaardigheden zijn een hele fijne ondersteuning. En ook op een hele fijne manier gebracht.

Het is geen kwestie van een grote directe verandering, maar stapjes gewijs merken we nu na een aantal sessies wel echt verschil.

Ze is minder snel van haar stuk gebracht en heeft meer ‘reserve’ om dingen te incasseren die op haar pad komen.
We hebben echt het gevoel dat ze steviger in haar schoenen staat en nu met genoeg zelfvertrouwen deze nieuwe middelbare scholieren-fase is ingegaan.

Die zal vast vol hobbels blijven; maar de veerkracht om die hobbels op te vangen is een stuk sterker.

Dank je wel Lotte!

 

Martijn & Marcia

 

Ik ben via via bij Lotte terecht gekomen. Ik had last van slecht slapen, zat in een erg onrustige periode in mijn leven en kon moeilijk echt tot rust komen. Mijn lichaam gaf goed aan dat het rustiger aan moest doen maar het hoofd wilde nog niet meewerken, ondanks gericht rust pakken en mediteren.

Ik was wat sceptisch en wist niet goed wat ik kon verwachten maar de persoonlijke benadering van Lotte, haar uitgebreide kennis met alle tips en trics (over bijvoorbeeld voeding en slaap) die ik kreeg in combinatie met de neurofeedback (10 wekelijkse sessies en nu elke maand 1 training), hebben er voor gezorgd dat ik een stuk beter slaap, sneller tot rust kom en heb geleerd beter naar mijn lijf te luisteren zodat mijn hoofd ook sneller tot rust komt.

Tevens heeft Lotte samen met mij uitgebalanceerd welke supplementen ik kon nemen ter ondersteuning bij mijn klachten.

Ik voel me sterker, fitter en vooral een stuk rustiger!

Vrouw, 36 jaar

Tijdens het diepste dal van mijn burn-out ben ik in contact gekomen met Lotte. Het eerste gesprek gaf mij direct een goed gevoel. Lotte is begripvol, biedt een luisterend oor en diverse (praktische) tips.

De neurofeedback was voor mij onbekend, maar ik was erg nieuwsgierig naar de te behalen verbetering. Doordat ik de neurofeedback kon huren, heb ik thuis kunnen trainen. De eerste periode was erg intensief; extra vermoeid en het stimuleerde mijn brein om continue te verwerken. Ook
hierin ben ik ondersteund door Lotte en hebben we samen gekeken naar oplossingen om het trainen aangenamer te maken.

De eerste verbeteringen traden op tijdens het trainen; het lukte steeds beter
continue aanwezige gedachtes naar de achtergrond te krijgen, stukje voor stukje kon ik mij beter concentreren en ook de dagelijkse paniekaanvallen kregen een ander beloop.

Inmiddels zijn we een aantal maanden verder en merk ik dat de neurofeedback absoluut geholpen heeft; rustiger en lichter in mijn hoofd, ik reageer positiever op onverwachte veranderingen in mijn omgeving en ik kom emotioneel steeds beter in balans! Want ook na het intensieve trainen, merk ik dat het resultaat van de neurofeedback door ebt.

Lotte gaf mij vertrouwen en houvast toen ik het zelf even niet zag. Nogmaals enorm bedankt!

Joyce, 26 jaar

Ik kwam bij Lotte omdat ik onverklaarbaar steeds meer aankwam. Alles was al nagekeken met bloedonderzoek en echo’s. Ik had veel last van brandend maagzuur, wat niet uitzonderlijk is op mijn leeftijd (74) en ik gebruikte daarvoor medicijnen van de huisarts.

Lotte ontdekte, dat deze medicijnen als bijwerking gewichtstoename hebben, wat ik zelf niet in de bijsluiter had zien staan. Er blijkt een prima alternatief te zijn zonder bijwerkingen.

Ik vind het contact met Lotte heel prettig, ze luistert echt en denkt mee. Ik ben hier echt blij mee.

Ineke, 74 jaar

Het na effect van een training voelt heel fijn. Ik voel me aanzienlijk lichter met meer ‘blauwe lucht’ in mijn hoofd.

Vrouw, 43 jaar

Op zoek naar een fijne behandelmethode vanwege mijn burn-out terecht gekomen bij Lotte.
Neurofeedback training voelde gelijk goed. Na de behandeling had en heb ik een opgelucht en vrij gevoel. Na een paar behandelingen was het kantelpunt en deed het me nog meer goed.

Lotte is een heel fijn mens! Met aandacht luisterend en goede tips als “huiswerk”. Ik ben blij dat ik de stap genomen heb om de breinvoeding
te gaan doen en blijf het doen!

Gabriella, 49 jaar

Vanaf het moment dat ik Lotte sprak door de telefoon, voelde ik al dat het goed zat. Ik was op zoek naar iemand die me een duwtje kon geven de goede kant op!

Ik had burn-out gerelateerde klachten en stond op een kruispunt. Lotte heeft me letterlijk bij de hand gepakt en samen met mij de juiste weg bewandeld. Niet achterom kijken, maar vooruit! Wat lukt er allemaal wel Ipv wat kan ik niet meer!

Neurofeedback is een hele fijne ondersteuning. Iedere training voelt weer anders. Ik voel me daarna eigenlijk altijd heel ontspannen. En na iedere training komt er meer ruimte in m’n hoofd! Het slapen gaat beter! Ik leer steeds beter voor mezelf zorgen. De woorden ZELFLIEFDE en ZELFZORG zijn steeds meer eigen geworden. En hoe fijn is het om hulp te kunnen vragen als het even niet gaat!

Ik vind de neurofeedback zo fijn, dat ik het als een maandelijks terugkerend uitje heb ingepland. Ook dat is zelfzorg😉
Lotte is niet te omschrijven in woorden! Zo blij met haar kennis en hoe ze is! Ze was de juiste persoon op het juiste moment en ben haar daar nog dagelijks dankbaar voor!

Eveline, 43 jaar

Ik was best sceptisch over neurofeedback toen ik met de trainingen begon, maar was ook erg nieuwsgierig en voelde dat het goed voor me zou zijn.

Na 7 trainingen merkte ik echt wat. Minder angstige gedachten, mijn lichaam voelt meer ontspannen. En ik kan beter omgaan met de prikkels om mij heen. Heerlijk!

Vrouw, 31 jaar

Ik vind de neurofeedback training ontzettend fijn. Het is niet alleen heerlijk, maar ook nog eens diep ontspannend.

Na een aantal sessies kan ik gewoon heel goed ontspannen. Het helpt ook in het dagelijks leven. Door de training word je bewust van wat je doet.

Bij mij heeft het effect op dat ik mij minder laat afleiden door de dingen om me heen. Ook mijn angst voor spinnen is aan het afnemen. Hopelijk verdwijnt deze helemaal. De tijd zal het leren.

Ook voel ik mij zeer op mijn gemak bij Lotte en dat vind ik zelf zeer belangrijk.

Marina, 47 jaar

Onze zoon met autisme heeft veel baat de bij neurofeedback training van Lotte. Hij was altijd erg druk, maakte veel lawaai en was moeilijk stuurbaar.

Hij is nu, na een aantal trainingen, merkbaar rustiger en slaapt beter. Het valt op dat het heel veel verbeterd is sinds wij de training gestart zijn.

Ik merk heel sterk dat hij ook sociaal er een stuk op vooruit gaat, dingen beter begrijpt en steeds meer rekening houdt met anderen.

Lotte zelf is erg lief met Brody (6 jaar) en weet precies hoe ze met hem om moet gaan. Brody heeft altijd zin om weer naar haar toe te gaan.

Ik ben erg dankbaar en zou het iedereen aanraden.

Roxanne Waernes, moeder Brody

Ik ga er elke keer blij, licht en met goede voornemens weg. Het gesprek voorafgaande, vind ik heel ontspannend.

Margot, 70 jaar

Al een tijdje zit ik in het herstel van een burn-out en ik had het gevoel dat ik een zetje nodig had om weer een stap vooruit te komen (ik zat in een negatieve spiraal en werd er onzeker door) en om beter te kunnen slapen.

Ik heb een maand het neurofeedback systeem gehuurd en het heeft me heel goed gedaan!

De eerste twee weken waren best pittig; ik was heel moe na de trainingen. Maar daarna begon ik veel meer energie te krijgen, voel ik me nu vrolijker, kan ik weer meer ondernemen, me langer concentreren en ben ik minder gevoelig voor de prikkels van mijn kinderen om me heen.

Ik ben heel blij dat ik deze stap heb gezet!

Anoek, 38 jaar

Lotte heb ik leren kennen in mijn zoektocht naar vervolgstappen bij het herstellen van burn-out.

Ik was nieuwsgierig naar haar neurofeedback training. Vanaf het eerste moment voelde ik mij op mijn gemak bij Lotte. De training brengt mij helderheid in mijn hoofd en ook krijg ik steeds meer energie.

Behalve de training ben ik ook altijd heel blij met de gesprekken met Lotte. Ze geeft hele fijne tips over onder andere voeding en boeken.

De ‘sessies’ bij Lotte doen mij veel goed. Eerst ging ik elke week, nu ga ik 1x per 2 maanden, om ‘op te laden’.

Lotte, dankjewel!

Nathalie, 51 jaar

Ik ben erg goed geholpen met de neurofeedback trainingen bij Lotte. Ik ben hier vrij nuchter aan gestart maar begon tot mijn verbazing al vanaf een aantal sessies kleine veranderingen te merken.

Van een betere emotionele balans en meer energie, tot een ontspannen fysieke gesteldheid. De veranderingen zijn subtiel maar goed merkbaar!

Man, 33 jaar

Praktijk Breinvoeding Soest
Veenbesstraat 772
3765 BZ
Soest

Locatie Amsterdam
Zekeringstraat 32c
1014 BS Amsterdam
2e etage, er is een lift