Tarieven

Neurofeedback training

 

Inclusief orthomoleculair voedings- en leefstijl advies

Duur: 1 uur

€ 80,-

 

Mentaal fit & in balans traject

 

10 neurofeedback trainingen & 2 consulten orthomoleculaire voeding, leefstijl en bewustwording

Duur: 1 uur per consult

€ 900,-

Een kennismakingsgesprek is vrijblijvend en kosteloos. Dit kan telefonisch of op de praktijk in Amsterdam of Soest plaatsvinden.

De consulten worden direct per pin betaald en de factuur wordt per e-mail gestuurd.

Vergoedingen

Zorgverzekering

Ik ben gecertificeerd NeurOptimal trainer en lid van de Nederlandse Vereniging voor Neurofeedback (NVNF). Breinvoeding is aangesloten bij de CAT beroepsvereniging level 5 (Complementair Aanvullende Therapeuten) en de koepelorganisatie Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ). De consulten worden, als je aanvullend verzekerd bent, bij veel zorgverzekeraars (deels) vergoed. Je hoeft hiervoor geen eigen risico te betalen.

Zie de pagina van het CAT om te zien of jouw zorgverzekeraar de consulten (gedeeltelijk) vergoed https://www.catcomplementair.nl/vergoeding-zorgverzekeraars/. Ik werk met de volgende prestatiecodes; 24513 (lichaamsgerichte psychotherapie) en 24000 (orthomoleculaire geneeskunde). Mijn persoonlijk CAT-registratienummer is CM1836-08-01-19 en mijn RBCZ licentienummer is 190211R.  

 

Werkgever

Mogelijk is je werkgevers bereid om de kosten voor neurofeedback op zich te nemen. Bijvoorbeeld wanneer je neurofeedback trainingen volgt in het kader van persoonlijke ontwikkeling, ter preventie van uitval, bij hoge werkstress of wanneer het bijdraagt aan behoud of herstel van arbeidsgeschiktheid of re-integratie in het arbeidsproces.

 

Eigen bedrijf

Als je een eigen bedrijf hebt, dan kunnen de neurofeedback trainingen opgevoerd worden als bedrijfskosten.

 

Ik adviseer je om zelf goed uit te zoeken welke vergoedingen eventueel voor jou van toepassing zijn. 

Praktijk Breinvoeding Soest
Veenbesstraat 772
3765 BZ
Soest

Locatie Amsterdam
Kabelweg 57
1014 BA Amsterdam
6e etage, rechtsaf uit de lift