Huur een neurofeedback systeem

Het is ook mogelijk om bij Breinvoeding een neurofeedback systeem van NeurOptimal te huren. Dit is hetzelfde systeem als ik gebruik voor de trainingen bij mij in de praktijk.

Afhankelijk van je klachten of redenen om te gaan trainen, kun je het systeem huren voor minimaal twee weken. Ik adviseer je graag wat uit mijn ervaring een wenselijke periode zou zijn om optimaal resultaat voor jou te behalen.

Bij mij in de praktijk in Soest leer ik je hoe je bij jezelf de sensoren op je hoofd en oren bevestigt en hoe het systeem werkt. Daarna kun je thuis, in je eigen omgeving, gaan trainen.

Ik verhuur een systeem waarmee je onbeperkt kunt trainen. Je kunt dus naast jezelf, ook andere (gezinsleden) trainen. Tijdens de verhuur periode ben ik bereikbaar voor vragen en hebben we, waar wenselijk voor jou, regelmatig even via telefoon, mail of app contact over je voortgang.

Voor wie?

          Bij overprikkeling en chronische stressklachten          

                                                                                    

Het neurofeedback systeem wordt meestal gehuurd door mensen die aan het herstellen zijn van overspannenheid, burn-out, hersenschudding, long-covid of chronische stress klachten en die het te belastend en prikkelgevoelig vinden om naar mijn praktijk ruimte te komen.

Maar ook mensen met kleine kinderen, voor wie het lastiger is een afspraak in te plannen omdat er dan ook eerst oppas nodig is. En een veel voorkomende, en kostenbesparende, reden om verhuur te overwegen is als je met meerdere personen uit een gezin neurofeedback toepast. Maar ook werkende ouders die naar Breinvoeding komen voor neurofeedback voor 1 van hun kinderen en waar het maken van een afspraak lastig in te plannen is in het gezinsschema.

En tot slot; ondernemers, artiesten en topsporters die hun volledige potentieel willen benutten en hun brein een aantal weken dagelijks of meerdere keren per week, willen trainen met neurofeedback.

Het is ook mogelijk om als bedrijf neurofeedback trainingen aan te bieden aan je managers en medewerkers.

Wat anderen zeggen

"Al sinds ik een traumatische bevalling heb meegemaakt met veel bloedverlies, heb ik het idee dat ik 'strakker sta afgesteld'.


Mijn zenuwstelsel voelt 'gevoeliger'; ik ervaar sneller angst en paniek, en ik trigger sneller dan voor die gebeurtenis. Ik ben inmiddels veel therapieën verder en die hebben ook allemaal wel iets gedaan. Zeker EMDR heeft meer rust gebracht.


Maar die 'gevoeligheid' bleef. Ik heb nu in totaal rond 38 Neurofeedback sessies gedaan waarvan het grootste gedeelte in de 6 weken dat ik het Neurofeedback systeem van Breinvoeding heb gehuurd.


Ik kan tot mijn verbazing voor het eerst in 15 jaar zeggen dat het voelt alsof ik niet meer 'strakker afgesteld sta'. Mijn zenuwstelsel voelt in balans.


Ik merk dat ik niet meer trigger op dingen die me voorheen echt uit balans gebracht zouden hebben. Ik heb wel gedachtes, maar ze zetten niet door in angst of paniek.


Dit betekent voor mijn dagelijks leven een enorme verbetering en ook dat ik nu geen medicatie meer gebruik. Grappig vind ik zelf dat ik veel minder bang ben voor spinnen en nu zelfs chirurgische ingrepen op tv kan kijken zonder dat dit me iets doet. Iets wat ik voorheen nooit kon. Leuke bijkomstigheid!


Ik ben dankbaar en blij dat ik het systeem bij Lotte kon huren en dat zij een korte lijn met mij hield tijdens deze periode. Dat was heel prettig."

Yvonne 

"Ik had gelezen dat het mogelijk is om je brein te trainen om nieuwe wegen aan te maken. Dat leek mij wel wat, aangezien ik merkte dat ik best heftig kon reageren op stressvolle situaties en dit voor mijn gevoel een soort ritueel was waar ik wel wat aan wilde veranderen.


Na een sessie neurofeedback bij Lotte gedaan te hebben, was ik benieuwd wat meerdere sessies mij op zouden leveren.


Ik heb dus het neurofeedback-apparaat gehuurd en ben thuis gaan trainen.


Al vrij snel merkte ik resultaat. Als er nu iets gebeurt wat niet leuk is, blijft het negatieve gevoel daarover minder lang hangen dan eerst en kan ik er sneller van herstellen.


De stress is er nog wel, maar deze neemt minder plek in. Ik heb dus meer ruimte gekregen voor andere dingen.


Heel fijn!"

Marieke - 45 jaar
"Al een tijdje zit ik in het herstel van een burn-out en ik had het gevoel dat ik een zetje nodig had om weer een stap vooruit te komen (ik zat in een negatieve spiraal en werd er onzeker door) en om beter te kunnen slapen.


Ik heb een maand het neurofeedback systeem gehuurd en het heeft me heel goed gedaan!


De eerste twee weken waren best pittig; ik was heel moe na de trainingen. Maar daarna begon ik veel meer energie te krijgen, voel ik me nu vrolijker, kan ik weer meer ondernemen, me langer concentreren en ben ik minder gevoelig voor de prikkels van mijn kinderen om me heen.


Ik ben heel blij dat ik deze stap heb gezet!"

Anoek - 38 jaar

Wat anderen zeggen

"Ik ben een vrouw van 52 jaar en woon nu ruim 10 jaar in het buitenland. Al enkele jaren worstelde ik met mijn “geluksgevoel”.

Een paar keer per jaar viel ik in een diep donker gat wat elk jaar dieper en donkerder werd en waar ik steeds moeilijker uitkwam.


Ik liep steeds meer te malen en de gedachten werden steeds zwaarder. Ik draaide in cirkeltjes rond. Ook mijn angsten en behoefte aan controle werd steeds sterker.


Ik gaf de winter, hormonen en de emigratie de schuld en wist niet hoe het op te lossen behalve dan dat ik “vluchtgedrag” kreeg. Ik wilde terug naar Nederland en weg uit mijn huwelijk.


Na elke crisis werd er goed gesproken en zag ik het weer zitten. Tot ik weer een nieuwe bui kreeg en weer in een zwart gat zakte. Het overkwam me eigenlijk elke keer. Ik had er zelf niet veel in te sturen. Tijd voor verandering, want hier gingen ik en mijn man allebei aan kapot.


Ik kreeg van een goede vriend een tip over neurofeedback. Heb me wat ingelezen. Kon eigenlijk geen nadelen vinden, behalve dan dat het mogelijk niet zou werken.

Ik heb van Lotte 2 weken lang haar machine mogen huren en heb zonder enige verwachting te hebben elke dag 1 of 2 sessies gevolgd. Dat was prima thuis te doen.


Het heeft me enorm geholpen. Ik ben nu 6 maanden verder en ben veel stabieler. Ik ben erg goed de winter doorgekomen. Ik loop niet meer te malen, maak me veel minder zorgen en laat alles veel makkelijker van me afglijden.


Ik lach meer, voel me veel gelukkiger en ervaar veel meer lucht en ruimte in mijn hoofd. Ik ben ook veel liever voor mezelf; ik leg de lat veel lager waardoor ik veel minder druk ervaar. Erg prettig!


Het lijkt blijvend want het is nu al die tijd al erg stabiel. Ik (en mijn man) zijn erg blij met de verandering.

Ik zou het iedereen aanraden die wat met zichzelf in de knoop zit."

Ellen - 52 jaar

"Tijdens het diepste dal van mijn burn-out ben ik in contact gekomen met Lotte. Het eerste gesprek gaf mij direct een goed gevoel. Lotte is begripvol, biedt een luisterend oor en diverse (praktische) tips.


De neurofeedback was voor mij onbekend, maar ik was erg nieuwsgierig naar de te behalen verbetering. Doordat ik de neurofeedback kon huren, heb ik thuis kunnen trainen. 


De eerste periode was erg intensief; extra vermoeid en het stimuleerde mijn brein om continue te verwerken. Ook hierin ben ik ondersteund door Lotte en hebben we samen gekeken naar oplossingen om het trainen aangenamer te maken.


De eerste verbeteringen traden op tijdens het trainen; het lukte steeds beter continue aanwezige gedachtes naar de achtergrond te krijgen, stukje voor stukje kon ik mij beter concentreren en ook de dagelijkse paniekaanvallen kregen een ander beloop.


Inmiddels zijn we een aantal maanden verder en merk ik dat de neurofeedback absoluut geholpen heeft; rustiger en lichter in mijn hoofd, ik reageer positiever op onverwachte veranderingen in mijn omgeving en ik kom emotioneel steeds beter in balans! 


Want ook na het intensieve trainen, merk ik dat het resultaat van de neurofeedback door ebt.


Lotte gaf mij vertrouwen en houvast toen ik het zelf even niet zag. Nogmaals enorm bedankt!"

Joyce - 26 jaar

"Ik ben er ontspannen ingestapt, ik zie wel wat het me eventueel zou brengen.


Bij mijn eerste neurofeedback trainings sessie merkte ik na 10 minuten al een ontspanning, gapen, en aan het einde van de sessie merkte ik dat ik mijn piekeren makkelijker kon loslaten.


Toen heb ik besloten de NO (neuroptimal) te huren.


Na 3 sessies merkte ik al veel blijdschap, en met 7 sessies een euforisch gevoel.


Waar ik last van had; 

* veel "triggers" die me stress gaven, die zijn zo goed als weg

* verder is mijn zelf verzekerdheid toegenomen 

* even als (nog) beter slapen.

* verder heb ik altijd een verlatingsangst gehad, deze is compleet weg!! Echt wonderbaarlijk.


Voor mij een een life changing experience dus.

 

Mijn natuurarts heeft de positieve resultaten ook kunnen meten.

Anoniem

Meer ervaringen van anderen lezen?

Huren van een Neurofeedback systeem

•  4 weken voor € 900,- incl btw

•  De minimale huurtermijn is 2 weken (per week €225,- incl btw)

•  Ophalen en inleveren in Soest

•  Trainen in je eigen thuisomgeving, met onbeperkt aantal sessies

Train thuis je brein

Huur een Neurofeedback systeem om thuis te trainen.